Honda wederom een van de betrouwbaarste merken

Honda heeft weer een nette 2e plaats behaald in de jaarlijkse automankementenenquête van de Consumentenbond, net achter Mitsubishi. De online enquête is ingevuld door auto eigenaren, waarbij ze aangeven of hun auto in het afgelopen jaar mankementen heeft gehad, ingedeeld naar de ernst van het probleem. De resultaten zijn gemiddeld op het aantal inzendingen zodat de automerken en types onderling met elkaar vergeleken konden worden. Al met al, zoals verwacht, weer een mooie prestatie van Honda! Beleef het zelf, en kom langs voor een proefrit met een nieuwe of tweedehandse Honda. U vindt ons hier.

Gratis Honda Assistance

Wist u dat uw Honda na een onderhoudsbeurt door ons wordt aangemeld bij Honda Assistance. Hierna kunt u 24 uur per dag (zelfs in Europa) gebruik maken van onze gratis service. Honda Assistance biedt u de zekerheid dat wij u kunnen helpen als er iets fout gaat terwijl u onderweg bent.

Kijk voor meer informatie op onze speciale Honda Assistance pagina.

Aircoservice voor € 125,-

Profiteer nu van onze actie en laat de airco van uw auto nakijken – de check is gratis, het in orde maken kost slechts € 125,-

Regelmatig onderhoud is van belang omdat een goed werkende airco elk jaar gemiddeld 8% koudemiddel lekt. Na verloop van tijd merkt u dit aan de minder wordende koelcapaciteit. Minder koudemiddel betekent dat belangrijke onderdelen van het aircosysteem op sommige momenten geen olie meer krijgen, waardoor deze onderdelen stuk kunnen gaan door gebrek aan smering. Onderhoud verlaagt de kans op hoog oplopende reparatiekosten aanzienlijk.

Autobedrijf van der Poel heeft een onderhoudsprogramma voor airco’s dat merkonafhankelijk is. Wilt u weten wat de huidige staat is van uw airco? Kom dan even naar ons voor een gratis aircocheck, en u weet het direct. U bent altijd welkom zonder afspraak.